Jeroen Verhoeven

Darts coach

Net zoals veel darters van mijn leeftijd begon ik in 1998 met darten nadat Raymond van Barneveld voor het Eerst de Embassy won. Ik raakte idolaat van het spelletje. Ik speelde op 12 jarige leeftijd mijn eerste toernooi en won deze ook meteen. Daarna ging alles in een stroomversnelling. Ik heb in mijn jeugdcarrière verschillende prijzen behaald zoals Tilburgs, Nederlands en Europees kampioen, winnaar van verschillende nationale en internationale titels en als kers op de taart haalde ik de finale van de Winmau World Masters in 2003.

Tijdens mijn periode bij de heren speelde ik 200+ toernooien door heel Nederland en Europa. Ik behaalde mooie resultaten zoals een 3de plaats tijden het Gesloten Nederlands kampioenschap heren en menig ander halve en finale plaatsen. Ook speelde ik in selectie en super league teams op hoog landelijk niveau. 

Tegenwoordig heb ik het darten op een lager pitje staan, al volg ik alle toernooien en alle het dartnieuws nog erg nauw. Ik speel zelf nog Super League Overgangsklasse en Ere-Divisie in Tilburg. Darten is een onderdeel van mijn leven en ik wil er graag iets positiefs uit halen. Door mijn kennis en ervaring met spelers te delen, hoop ik deze spelers te kunnen helpen door zichzelf beter te leren kennen en meer uit zichzelf te halen.

Interesse in een gesprek?