Thijs Berkers

Lifestyle coach

Al heel mijn leven ben ik in de ban van beweging, avontuur en ontwikkeling. Geregeld was ik te vinden in een partijtje voetbal, schansen springend met de crossfiets, als veel te jonge jongen op avontuur met de skelter in de wijk en bomen klimmend in het bos. Altijd in beweging, altijd het avontuur opzoeken en altijd competitief met anderen in welke sport of spel dan ook.

Door mijn werk als sportdocent is mijn fascinatie voor drijfveren van mensen ontstaan. Ik interesseer me mateloos in menselijk gedrag en hoe men dit inzet om doelen te bereiken. De betekenis van beweging, avontuur en ontwikkeling heeft zo een nieuwe dimensie gekregen. Als sportieve alleskunner breng ik mijn fascinatie voor beweging over en zet ik sport, spel en beweging in voor grotere doelen dan alleen het fysieke resultaat.

Fysieke prestaties leveren kan met talent. Topprestaties kun je alleen leveren wanneer je talent combineert met een juiste drijfveer, harmonie met je omgeving en levensstijl. In mijn werk ga ik uit van de afstemming tussen body, mind & soul. Alles heeft invloed op elkaar en ik focus me graag op de positieve invloeden uit alle gebieden. Mijn kracht ligt in het creëren van maatwerk en jou in beweging zetten. Het afstemmen van je lichaam, geest en beleving kan alleen jij, en ik begeleid jou in het avontuur naar het bereiken van je doelen. De weg er naartoe is even plezierig als het bereiken van de bestemming. Ik ben benieuwd naar jouw weg.

Interesse in een gesprek?